Valikko Sulje

Toimitusmaksut

Toimituskulut Suomeen ovat 3,90€ nimipajan tuotteilla ja 6,90€ Ahvenanmaan herkuilla.  Ulkomaille toimittamisesta sovitaan erikseen.

Toimitusaika

Tuotteillamme on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.

Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä.

Tuotteet  toimitetaan Suomen Postin välityksellä. Pienet lähetykset toimitetaan kirjeellä, isommat postipakettina.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Asiakkaan pyydetään tekemään palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen raimo@virtanetti.fi ennen tuotteen palauttamista. Ilmoituksen voi tehdä myös postitse. Asiakas voi palauttaa tuotteen postin välityksellä maksamalla postituksen. Palautus lähetetään osoitteeseen Rajaportinkuja 6A, 02940 Espoo

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote on vaurioitunut, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Maksuehdot

Maksu tapahtuu Klarna Checkout maksuportaalin kautta.

Rekisteriseloste

LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä:
Nimipaja ( Virtanetti Oy )
Kontiotie 2
O9810 Nummi

Rekisterin nimi: Nimipaja asiakasrekisteri
Rekisterin tarkoitus: Asiakassuhteen hoitaminen
Rekisterin sisältämät tiedot:
Henkilön etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja salasana sekä muita tilauksen ja uutiskirjeiden toimittamiseksi tarvittavia tietoja.
Tietolähteet: Asiakas syöttää tiedot itse
Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö:
Virtanetti Oy
Raimo Virta
Puhelin 044-5768271
Sähköposti: raimo@virtanetti.fi

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.